Αποστολές και πληρωμές

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Όλα τα προϊόντα μας είναι ετοιμοπαράδοτα και αποστέλλονται αυθημερόν εφόσον η παραγγελία έχει παραληφθεί έως τις 13:00 ( εκτός Σαββατοκύριακου). Τα προϊόντα αποστέλλονται με Speedex και παραδίδονται με ασφάλεια και διακριτική συσκευασία,  στη διεύθυνση που θα ορίσετε μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας. Σε περίπτωση δυσπρόσιτων περιοχών και άγονων γραμμών ενδέχεται να υπάρχει ολιγοήμερη καθυστέρηση. Για παραδόσεις στην Κύπρο τα προϊόντα παραδίδονται σε 3-8 εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την παραλαβή του προϊόντος σας από το υποκατάστημα της Speedex της περιοχής σας. Σε αυτήν την περίπτωση το αναγράφεται στα σχόλια της παραγγελίας.

Η εταιρεία Forenvia δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα συνολικά έξοδα αποστολής  αφορούν τα έξοδα  μεταφοράς του προϊόντος στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει καθώς και τα έξοδα αντικαταβολής σε περίπτωση που επιλέξετε αυτό τον τρόπο πληρωμής.

  • Έξοδα αποστολής εντός Ελλάδος: 2,60€
  • Έξοδα αποστολής στην Κύπρο: 7€
  • Έξοδα αντικαταβολής εντός Ελλάδος: 1,80€
  • Έξοδα αντικαταβολής στην Κύπρο: 2€

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η εταιρεία Forenvia αποστέλλει τα προϊόντα της σε άριστη κατάσταση και σε άριστη συσκευασία.  Στην περίπτωση επιστροφής κάποιου προϊόντος, ισχύουν οι παρακάτω όροι, όπως αυτοί ορίζονται, από το  Ν.2251/1994 (τροποποίηση 15-7-2015), περί προστασίας του καταναλωτή.

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, σύμφωνα με το Ν.2251/1994 (τροποποίηση 15-7-2015). Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται με το κόστος επιστροφής των προϊόντων και το οποίο αφορά το κόστος μεταφορικών, αντικαταβολής ή της παρακράτηση τραπεζικών εισφορών, τα οποία έχει ήδη χρεωθεί η εταιρεία Forenvia. Ο πελάτης οφείλει να ενημερώσει την εταιρία, σχετικά με το επιστρεφόμενο προϊόν μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2109341056. Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί, χρησιμοποιηθεί, ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και εφόσον οπωσδήποτε περιλαμβάνονται τα σχετικά παραστατικά-αποδείξεις.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, το τελικό ποσό επιστροφής είναι η αξία των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης μείον το κόστος  επιστροφής το οποίο ανέρχεται στα 6,5€. Το κόστος επιστροφής χρεώνεται ακόμα και σε περιπτώσεις που η εταιρεία έχει επιλέξει ως προσφορά τα δωρεάν έξοδα αποστολής κατά την αγορά του προϊόντος, καθώς αυτό αποτελεί προσφορά αγοράς, αλλά η εταιρεία συνεχίζει να επιβαρύνεται από το κόστος μεταφορικών. Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων ολοκληρώνεται  εντός οκτώ (8) ημερών από την ημερομηνία που η εταιρεία Forenvia  θα παραλάβει τα επιστραφέντα προϊόντα.  Η επιστροφή θα γίνει με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του πελάτη, τον οποίο θα γνωστοποιήσει στην εταιρία μας έγκαιρα και εγγράφως.

Σε περίπτωση αποστολής λανθασμένου προϊόντος,  επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στον αριθμό 2109341056.  Κατόπιν της διαπίστωσης και επιβεβαίωσης του λάθους, θα σας αποστέλλουμε την σωστή παραγγελία, χωρίς να επιβαρυνθείτε επιπλέον έξοδα αποστολής.

Σε κάθε περίπτωση η ομάδα των ανθρώπων της εταιρείας Forenvia είναι κοντά σας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση χρειάζεστε.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Forenvia, αποδέχεστε και τους γενικούς όρους χρήσης της εταιρείας. Έχετε δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας έως και εξήντα λεπτά μετά την πραγματοποίηση της. Κατόπιν το πέρας αυτού του χρόνου η παραγγελία θα εκτελείται και θα πρέπει να εξοφληθεί με έναν από τους παρακάτω τρόπους. Σας παρέχουμε διάφορους τρόπους πληρωμής ώστε με ταχύτητα και ασφάλεια να επιλέξετε αυτόν που θα σας διευκολύνει κατά την προσωπική σας επιλογή.

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

  1. Αντικαταβολή Μετρητοίς:

Τα προϊόντα αποστέλλονται με Speedex courier και εσείς εξοφλείτε με μετρητά κατά την παραλαβή.

  1. Αντικαταβολή με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα:

Eξοφλείτε με την κάρτα σας  κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σύμφωνα με τις οδηγίες που σας δίνονται από τη φόρμα παραγγελίας. Γίνονται δεκτές πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες Visa , Mastercard, American express.

  1. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό:

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω του τραπεζικού της εταιρείας Forenvia στην τράπεζα Πειραιώς. Για την ομαλή και γρήγορη εξυπηρέτησή σας πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής σημαντικά βήματα:

  • Στην αιτιολογία γράφετε το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό παραγγελίας.
  • Σε περίπτωση που καταθέσετε το ποσό από άλλη τράπεζα βεβαιωθείτε ότι έχετε αναλάβει όλα τα έξοδα μεταφοράς εμβάσματος.
  • Στείλτε μας στο info@forenvia.com τα αποδεικτικό κατάθεσης ώστε να επιβεβαιωθεί γρηγορότερα η εξόφληση της παραγγελίας σας. Κατόπιν της επιβεβαίωσης της πληρωμής ολοκληρώνεται και η αποστολή της παραγγελίας σας.

Τράπεζα Πειραιώς

Αριθμός Λογαριασμού: GR36 0172 0380 0050 3809 1276 459