Μέγεθος και εφαρμογή

Ποιο είναι το σωστό μέγεθος για εμένα;

Μήπως είσαι αρχάρια και προβληματισμένη ποιο κύπελλο σου ταιριάζει; Η ομάδα των ανθρώπων της Forenvia, έχοντας συνομιλήσει με πολλές γυναίκες, διαφορετικών ηλικιών, σωματότυπου και φυσικής κατάστασης, έχει καθοδηγήσει με επιτυχία όσες αρχάριες είχαν μπερδευτεί σχετικά με τη σωστή επιλογή μεγέθους. Τώρα όμως υποστηρίζει τις φίλες του Forenvia ακόμα πιο δυναμικά! Παρέχει ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΩΣΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ! Σε περίπτωση λάθους επιλογής μεγέθους, γίνεται δωρεάν αντικατάσταση του προϊόντος με το σωστό μέγεθος! Δες όλες τις λεπτομέρειες στο τμήμα “Εγγύηση”.

Γενικές οδηγίες: Το κύπελλο περιόδου Forenvia έχει σχεδιαστεί μετά από επιστημονικές έρευνες και θεωρείται ιδανικό για το μεγαλύτερο ποσοστό γυναικών, λόγω του μήκους και διαμέτρου του θαλάμου συλλογής. Οι αναλογίες του το καθιστούν ένα από τα κορυφαία κύπελλα, καθώς σε σύγκριση με αντίστοιχα προϊόντα, αποτελεί ένα ιδανικό μέσο όρο, χωρίς να είναι ούτε υπερβολικά μακρύ ή κοντό, αλλά ούτε υπερβολικά φαρδύ ή στενό. Μέτριας σκληρότητας για να κρατάει το σχήμα του χωρίς να γλιστράει ή να ενοχλεί και να αποσφραγίζει ομαλά. Τα κριτήρια επιλογής μεγέθους είναι η ηλικία, ο τοκετός, και το μήκος του κόλπου. Δείτε αναλυτικά:

Μέγεθος 1:

 • Συνιστάται σε γυναίκες που  είναι έως 30 ετών και δεν έχουν τοκετό. Ωστόσο για την επισφράγιση της σωστής επιλογής μεγέθους ενεργοποιείστε και το δεύτερο κριτήριο.
 • Ένα δεύτερο κριτήριο επιλογής μεγέθους, είναι η μέτρηση του μήκους του κόλπου. Συνιστάται γιατί το μήκος του κόλπου αλλάζει αναλόγως τον σωματότυπο (υψηλό σωματικό βάρος ή πολύ υψηλό/χαμηλό ύψος κορμού), αλλά ακόμα και στην ίδια γυναίκα ο τράχηλος αλλάζει θέση κατά τις 2 πρώτες μέρες τις περιόδου, κατά την ερωτική συνέρευση και στον τοκετό. Το Νο1 συνιστάται σε γυναίκες με μέτρηση 4-6cm μήκος, από την είσοδο του κόλπου έως τον τράχηλο κατά τις πρώτες 2 μέρες της περιόδου. Οδηγίες μέτρησης μήκους κόλπου αναλυτικά παρακάτω.

Μέγεθος 2:

 • Συνιστάται σε γυναίκες άνω των 30 ετών, είτε έχουν είτε δεν έχουν τοκετό. Ωστόσο για την επισφράγιση της σωστής επιλογής μεγέθους ενεργοποιείστε και το δεύτερο κριτήριο.
 •  Το Νο2 συνιστάται σε γυναίκες με μέτρηση 4,3-7cm μήκος, από την είσοδο του κόλπου έως τον τράχηλο κατά τις πρώτες 2 μέρες της περιόδου. Οδηγίες μέτρησης αναλυτικά παρακάτω.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ως μέγεθος υπολογίζουμε μόνο το θάλαμο συλλογής του εμμηνορροϊκού κυπέλλου και όχι τη λαβή η οποία μπορεί να κοπεί έως και τελείως (δες παρακάτω).

Μέτρηση μήκους κόλπου

Η καλύτερη μέρα για τη μέτρηση του μήκους του κόλπου σας είναι η πρώτη/δεύτερη μέρα της περιόδου καθώς είναι η πιο χαμηλή θέση του τραχήλου κατά τον κύκλο μας.  Πλένουμε τα χέρια μας πάρα πολύ καλά και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στα νύχια μας  που εύκολα μπορούν να συγκρατήσουν βρωμιά. Σε μία άνετη θέση στο ντους ή όρθια στην τουαλέτα, σηκώνεις το ένα πόδι για να έχεις πιο εύκολη πρόσβαση στην περιοχή του κόλπου. Βάζεις το μεγάλο δάκτυλο του χεριού στον κόλπο για να βρεις τον τράχηλο. Μόλις  νιώσεις τον τράχηλο με την άκρη του δακτύλου σου ( η αίσθηση είναι σαν να ακουμπάς την άκρη της μύτης σου)  σημαδεύεις με τον αντίχειρα σου το ακριβές σημείο που τελειώνει ο κόλπος και αρχίζουν τα εξωτερικά όργανα. Στη συνέχεια μετράς με εκατοστόμετρο το μήκος του δακτύλου που έχει εισχωρήσει ώστε να ελέγξεις τις οδηγίες μεγέθους. Μπορείς επίσης να επικοινωνήσεις μαζί μας για απορίες και οδηγίες.

Στέλεχος –λαβή: Η λαβή πρέπει να εισέρχεται όλη μέσα στον κόλπο της γυναίκας που το χρησιμοποιεί. Σε περιπτώσεις μικρού μήκους κόλπου, ενδέχεται να περισσεύει ελάχιστα έξω από τα χείλη του αιδοίου και αν δεν ενοχλεί τη γυναίκα να μην κόψει το μήκος της λαβής που προεξέχει. Αλλά δεν περισσεύει έξω όπως το σκοινάκι του ταμπόν! Η λαβή του Forenvia είναι εύκαμπτη και ακολουθεί το σχήμα του κόλπου χωρίς να τη νιώθεις και να ενοχλεί ενώ λόγω του μεγάλου μήκους της μπορεί να ανιχνευθεί εύκολα. Στη λαβή υπάρχουν ενδεικτικές εγκοπές όπου μπορείτε να κόψετε τη λαβή. Στρογυλλέψτε τις άκρες που θα δημιουργηθούν παρόλο που θα είναι απίστευτα μαλακές. Μη φοβηθείτε να αφήσετε έστω και μόνο μία εγκοπή ή καμία (για τις έμπειρες)! Δεν θα έχετε καμία δυσκολία κατά την αφαίρεση του!

Καθαριότητα

 • Μόνο κατά την πρώτη εφαρμογή κάθε εμμηνορροϊκού σας κύκλου, βράζετε σε μία μικρή κατσαρόλα με νερό το  κυπελλάκι περιόδου Forenvia για 3-5 λεπτά.  Το σκεύος βρασμού πρέπει να χωράει άνετα το κυπελλάκι σας, να έχει αρκετό νερό και να προσέχετε να μην εξατμιστεί και καεί  το Forenvia. Ξεπλένετε με κρύο νερό για να έρθει σε φυσιολογική θερμοκρασία.  Είναι πολύ σημαντικό κάθε φορά που τα χέρια σας έρχονται σε επαφή με την περιοχή των γεννητικών οργάνων, να έχει προηγηθεί καλό πλύσιμο.  Γενικότερα το καλό πλύσιμο των χεριών  σας  προφυλάσσει από μολύνσεις και είναι ασπίδα προστασίας για το σύνολο του οργανισμού σας. Πλένετε τα χέρια σας με τρεχούμενο νερό και σαπούνι και εστιάζεται στην περιοχή των νυχιών που συλλέγονται βρωμιά και μικρόβια. Ξεπλένετε καλά με άφθονο τρεχούμενο νερό.
 • Μία άλλη μέθοδος αποστείρωσης όταν είσαστε σε μέρος που δεν μπορείτε να βράσετε το κυπελλάκι σας, είναι η παραμονή του μέσα σε ένα μπωλ με ξύδι και νερό για 15 λεπτά. Το πλένετε καλά με σαπούνι και μετά το τοποθετείτε στο διάλυμα. Αναλογία 1 μέρος ξύδι-2 μέρη νερό. Πριν το εφαρμόσετε στον κόλπο,  ξεπλένετε με νερό για να απομακρυνθεί το ξύδι.
 • Σε περίπτωση που θέλετε να έχετε μαζί σας το κυπελλάκι σας αποστειρωμένο, μπορείτε να προμηθευθείτε από το φαρμακείο ένα κυπελλάκι συλλογής ούρων, το οποίο είναι αποστειρωμένο και έχει ελάχιστο κόστος. Αποστειρώνετε το κυπελλάκι σας και το τοποθετείτε μέσα στο κύπελλο των ούρων. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τη στιγμή που εσείς θα επιλέξετε. Φυλάξετε το κύπελλο ούρων και ξαναβράστε το για να αποστειρωθεί και να είναι έτοιμο ξανά προς χρήση.
 • Έως κάθε 12 ώρες(δείτε παρακάτω) αδειάζεται το κυπελλάκι σας από τα εμμηνορροϊκά υγρά που έχει συλλέξει. Κατά τις αλλαγές ξεπλένετε με τρεχούμενο νερό ή και σαπούνι, και επανατοποθετείτε το κυπελλάκι στο κόλπο χωρίς να το ξαναβράσετε λόγω της υψηλής αντιβακτηριδιακής προστασίας τους κόλπου. Αν για οποιαδήποτε λόγο δεν το επανατοποθετήσετε αμέσως και το κυπελλάκι παραμείνει εκτός χρήσης, τότε και μόνο θέλει πάλι βράσιμο. Αν δεν υπάρχει νερό στο χώρο που αδειάζεις το κύπελλο σου (δημόσιες τουαλέτες που ο νιπτήρας είναι εκτός του χώρου της λεκάνης), μπορείς απλά να το αδειάσεις προσεκτικά και να το επανατοποθετήσεις, μπορείς να το σκουπίσεις αν υπάρχει σίγουρα καθαρό χαρτί ή αν έχεις μαζί σου ένα υγρό μαντιλάκι που δεν περιέχει οινόπνευμα. Πολλές γυναίκες επιλέγουν να πάρουν μαζί τους μέσα στο χώρο της τουαλέτας ένα μπουκαλάκι νερό και το ξεπλένουν με αυτό.
 • Καθαρίζετε και προσέχετε τις οπές αερισμού που υπάρχουν στον θάλαμο συλλογής, ώστε να μη φράζουν από κατάλοιπα της περιόδου. Αν φράξουν θα έχετε διαρροές. Όταν πλένετε το Forenvia, τεντώστε το κυπελλάκι σας στην περιοχή των οπών και αυτές θα καθαρίσουν. Αν ωστόσο επιμένει να είναι κλειστές, με μία οδοντογλυφίδα ή οδοντόβουρτσα (που θα έχετε γι’ αυτήν τη χρήση), καθαρίστε τις οπές ώστε να είναι πάλι λειτουργικές.
 • Μπορείτε να βράσετε το κυπελλάκι σας με λίγο ξύδι μέσα στο νερό (αναλογία 1 μέρος ξύδι- 3 νερό) για να βοηθήσετε την απομάκρυνση τυχόν λεκέδων που δεν φεύγουν με το απλό πλύσιμο ή αλλαγή του χρώματος.
 • Το Forenvia έχει διάρκεια ζωής έως 4 έτη. Μπορεί να αλλάξει ελαφρώς χρώμα λόγω της επαφής του με τα εμμηνορροϊκά υγρά, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τη χρήση του, την ποιότητα και τις ιδιότητες του.

Υποσημείωση:

Στην πραγματικότητα το κύπελλο περιόδου δεν χρειάζεται αποστείρωση ούτε την πρώτη μέρα του κύκλου. Ούτε τα χέρια μας που εισέρχονται στον κόλπο είναι αποστειρωμένα, ούτε τα ταμπόν, ούτε ο σύντροφος μας κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Το κύπελλο πρέπει να είναι απλά πολύ καθαρό. Αυτό σημαίνει καλό πλύσιμο για 30 δευτερόλεπτα με σαπουνόνερο και ξέπλυμα άλλα 30 δευτερόλεπτα. Ωστόσο παγκοσμίως επειδή οι εταιρείες κυπέλλων περιόδου δεν μπορούν να διασφαλίσουν πόσο προσεκτική είναι κάθε γυναίκα στις οδηγίες καθαριότητας, προτείνουν να αποστειρώνεται την πρώτη μέρα κάθε κύκλου. Μετά  δεν χρειάζεται πάλι αποστείρωση εφόσον απλά το αφαιρείς από τον κόλπο, το ξεπλένεις και αμέσως το επανατοποθετείς, πάντα με πολύ καθαρά χέρια!

Συμβουλές εφαρμογής

Η εφαρμογή του Forenvia είναι απλή και πανεύκολη και ειδικά για γυναίκες που έχουν χρησιμοποιήσει ταμπόν. Θα είστε σίγουρη  για τη σωστή τοποθέτηση, όταν δεν υπάρχουν καθόλου διαρροές και καμία αίσθηση πως  το κυπελλάκι είναι  μέσα στον κόλπο σας. Ωστόσο παραμένει μία νέα διαδικασία που δεν γνωρίζετε  και θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να εξοικειωθείτε.  Προτείνουμε στις γυναίκες που χρησιμοποιούν για πρώτη φορά εμμηνορροϊκό κυπελλάκι, να διαβάσουν όλες τις οδηγίες καθώς και να φοράνε ένα μικρό σερβιετάκι στους 2-3 πρώτους κύκλους  μέχρι να μάθουν να τοποθετούν το κύπελλο περιόδου τους σωστά. Σε ορισμένες  αρχάριες χρήστριες,  οι πυελικοί μύες μπορεί να σφίξουν λόγω άγχους και να δυσκολέψουν την εύκολη και απλή τοποθέτηση ή αφαίρεση του Forenvia.  Αν νιώθετε άγχος για τη διαδικασία, πάρετε 1-2 βαθιές αναπνοές που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε πριν ξεκινήσετε. Σύντομα θα ανακαλύψετε πως είναι η πιο απλή, εύκολη και φυσική διαδικασία. Προτείνουμε στις φίλες που πρωτοχρησιμοποιούν εμμηνορροϊκό κυπελλάκι, να δώσουν ένα περιθώριο 2-3 κύκλων μέχρι να συνηθίσουν αυτό το υπέροχο  νέο προϊόν. Η συνήθεια των κλασικών μεθόδων, και ειδικά σε γυναίκες που τις χρησιμοποιούν χρόνια, μπορεί να τις αποτρέψει από τη χρήση και τα απίστευτα πλεονεκτήματα που έχει ένα εμμηνορροϊκό κύπελλο.

 • Αφού έχουμε εφαρμόσει τις οδηγίες καθαριότητας, πιάνουμε το κύπελλο μας και το πιέζουμε σταθερά από τη μία μεριά του θαλάμου συλλογής για να τυλιχτεί στο σχήμα του αγγλικού γράμματος C ή στο σχήμα τουλίπας. (σχέδιο 2,3).
 • Βρίσκουμε τη θέση που μας εξυπηρετεί η οποία μπορεί να είναι: α) καθιστή ή με αιωρούμενη λεκάνη επάνω από την τουαλέτα β) όρθια με το ένα πόδι ελαφρά σηκωμένο και στερεωμένο σε σταθερό σημείο, όπως το χείλος της μπανιέρας γ)όρθια κάνοντας ένα ελαφρύ κάθισμα με τα πόδια ελαφρώς ανοικτά (θέση βατράχου). Είναι προσωπική επιλογή της γυναίκας η θέση που εξυπηρετεί την ευκολότερη εισαγωγή του Forenvia. Δεν το τοποθετούμε ενώ είμαστε ξαπλωμένες σε κρεβάτι.
 • Πλησιάζουμε το κύπελλο περιόδου Forenvia στην είσοδο του κόλπου κρατώντας το σταθερά τυλιγμένο (μεγαλύτερη προσοχή αν έχετε μακριά νύχια). Με το ελεύθερο χέρι μας ανοίγουμε ελαφριά τα χείλη του αιδοίου και τοποθετούμε το κυπελλάκι απαλά και βαθιά  μέσα στον κόλπο έως να νιώσουμε μία ελαφριά αντίσταση (σχέδιο 3,4). Κατά την κίνηση εισαγωγής δίνουμε μία ελαφριά κλίση προς τον κόκκυγα (δηλαδή προς τη μέση μας και όχι προς την κοιλιά). Τα εμμηνορροϊκά υγρά και η φυσική λίπανση του κόλπου είναι αρκετά για την απαλή εισαγωγή του στον κόλπο. Αν ωστόσο έχετε πρόβλημα ξηρότητας κόλπου, ή λόγω άγχους, μπορείτε να βρέξετε λίγο το κυπελλάκι σας ή να χρησιμοποιήσετε κάποιο λιπαντικό που να είναι φιλικό προς τον κόλπο και τη σιλικόνη διαφορετικά μπορεί να αλλοιώσει το κύπελλο περιόδου.
 • Το Forenvia κατά την εισαγωγή του στον κόλπο είναι διπλωμένο. Μόλις εισέλθει στον κόλπο θα νιώσετε μία απαλή κίνηση και είναι το κυπελλάκι που ανοίγει πάλι στο αρχικό του σχήμα και ακουμπά μαλακά στα τοιχώματα του κόλπου νιώθοντας να κάνει ένα ελαφρύ “pop”! ΣΥΣΤΗΝΟΥΜΕ μία ελαφριά περιστροφή στο κυπελλάκι, ώστε να είναι σίγουρο πως ΑΝΟΙΞΕ και  αγκάλιασε σωστά τον κόλπο και έτσι δεν θα υπάρχουν διαρροές (σχέδιο 6). Αν δεν έχει ανοίξει σωστά, τότε θα κρατήσει πτυχές στο σχήμα του και θα έχετε διαρροές.
 • Αφού έχουμε βάλει βαθιά το κύπελλο μας και κάνουμε την περιστροφή, στη συνέχεια είτε κάνουμε μία μικρή ώθηση προς τα κάτω με τους πυελικούς μυς, είτε τραβάμε ελαφριά τη λαβή για να νιώσουμε μία αντίσταση. Με αυτόν τον τρόπο, είμαστε σίγουρες  πως το κύπελλο κατέβηκε ελάχιστα, δεν έχει μείνει πολύ βαθιά ώστε να προσπερνάει τον τράχηλο και έχει “σφραγίσει” σωστά στους μυς του κόλπου.
 • Το στέλεχος-λαβή στο κάτω μέρος του Forenvia πρέπει να είναι σχεδόν όλο μέσα στον κόλπο. Δεν πρέπει να προεξέχει έξω από τα χείλη του αιδοίου εκτός από περιπτώσεις γυναικών που έχουν μικρό μήκος κόλπου. Αν νιώθετε πως το στέλεχος-λαβή είναι αρκετά μακρύ για εσάς και προεξέχει έξω από τα χείλη του αιδοίου, μπορείτε ελαφρά να το κόψετε ώστε να μικρύνει. Δείτε οδηγίες στο τμήμα “Το Forenvia”.
 • Έως και 12 ώρες μπορείτε το ανώτερο να χρησιμοποιήσετε το κύπελλο περιόδου Forenvia. Mετά θα χρειαστεί να αδειάσετε το κυπελλάκι σας. Στις αρχικές χρήσεις προτείνουμε να αλλάζετε το κύπελλο περιόδου κάθε 4-5 ώρες, μέχρι να μάθετε να προσδιορίζετε τα προσωπικά δεδομένα ροής. Επίσης οι ώρες χρήσης αλλάζουν αναλόγως την προσωπική ροή και την ημέρα της περιόδου. Το κύπελλο περιόδου κανονικά θεωρείτε γεμάτο όταν τα εμμηνορροϊκά υγρά είναι ελάχιστα κάτω από τις οπές αερισμού.
 • Για να το αφαιρέσετε πλένετε καλά τα χέρια σας με σαπούνι και τα ξεπλένετε επιμελώς. Στις ίδιες θέσεις κορμού που κάνατε την εισαγωγή, στις ίδιες προτείνουμε και την αφαίρεση. Βρίσκετε με τον δείκτη και τον αντίχειρα σας το στέλεχος-λαβή και το κρατάτε όσο πιο κοντά μπορείτε στον θάλαμο συλλογήςμ (στο σημείο που έχει τρία ημικυκλικά στεφάνια ή ακόμα και πιο ψηλά) και OXI από την άκρη της λαβής. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΒΗ. Σε αυτήν την περίπτωση δημιουργείτε η αίσθηση “βεντούζας” και η διαδικασία αφαίρεσης δυσκολεύει, δημιουργεί άγχος και αίσθηση πίεσης στον τράχηλο. Έμπειρες γυναίκες το κρατάνε κατευθείαν από το θάλαμο συλλογής και δεν χρειάζονται καθόλου τη λαβή. Τραβάτε απαλά αλλά με μία σταθερή κίνηση. Αν ωστόσο νιώσετε πάλι αντίσταση, κρατήστε τον θάλαμο συλλογής από τη μέση περίπου (επάνω από τα τρία ημικυκλικά στεφάνια) και πιέστε με τον δείκτη την καμπύλη του θαλάμου. Με αυτό τον τρόπο δεν δημιουργείται αντίσταση, αποκολλάται το κύπελλο από τα τοιχώματα του κόλπου  και αποσφραγίζει εύκολα. Αν η κίνηση αφαίρεσης του Forenvia είναι σταθερή και δεν είναι απότομη, το κυπελλάκι σας θα εξέλθει απαλά από τον κόλπο χωρίς να λερωθείτε καθόλου και χωρίς να χυθούν τα εμμηνορροϊκά υγρά. Αδειάστε τα εμμηνορροϊκά υγρά στην τουαλέτα, ξεπλένετε καλά με τρεχούμενο νερό το κυπελλάκι σας και επανατοποθετείτε. Δεν χρειάζεται αποστείρωση. Είσαστε έτοιμες πάλι για τη μοναδική εμπειρία προστασίας και ελευθερίας στις μέρες της περιόδου ! Μετά τον 1ο-2ο κύκλο χρήσης του κυπέλλου Forenvia, όλες οι γυναίκες επιβεβαιώνουν πως η διαδικασία είναι απίστευτα απλή και γρήγορη!

Θάλλασα

Η απόλυτη αίσθηση ελευθερίας στη θάλασσα και στην πισίνα τις μέρες της περιόδου είναι πλέον πραγματικότητα! Το Forenvia σαφώς υπερέχει στη χρήση του μέσα στη θάλασσα σε σύγκριση με τα ταμπόν.

 • Είναι απόλυτα αόρατο προστατεύει από “ατυχήματα” και ανεπιθύμητους λεκέδες όσο μικρό ή όποιο χρώμα και αν είναι το μαγιό σας! Δεν κινδυνεύετε να φανεί ένα κορδονάκι ανάμεσα από το μαγιό σας!
 • Το ταμπόν απορροφά το νερό της θάλασσας ή ακόμα χειρότερα της πισίνας και αυτό αποτελεί εστία ανάπτυξης μικροβίων μέσα στον κόλπο. Δίνει ένα αίσθημα βάρους και αφαιρείτε δυσκολότερα από τον κόλπο καθώς έχει απορροφήσει μεγάλη ποσότητα υγρών. Με το κύπελλο περιόδου Forenvia μπορείτε να κολυμπήσετε, να κάνετε βουτιές, να στεγνώσετε και να ξανακολυμπήσετε ΧΩΡΙΣ να αφαιρέσετε το κυπελλάκι σας! Θα το αφαιρέσετε κανονικά όταν θα έχουν περάσει οι ώρες χρήσης και θα έχει γεμίσει! Δεν υπάρχουν πλέον “δύσκολες” μέρες του μήνα!

Αθλητισμός-Χορός

Τα εμμηνορροϊκά κυπελλάκια παγκοσμίως έχουν δοκιμαστεί σε διαφορετικά αθλήματα με τις αθλήτριες να αναγνωρίζουν τα μοναδικά πλεονεκτήματα που δίνει η χρήση τους.

 • Δεν νιώθουν καθόλου το κυπελλάκι από τη στιγμή εισαγωγής τους στον κόλπο, με αποτέλεσμα να είναι πιο συγκεντρωμένες στη προσπάθειά τους.
 • Νιώθουν πιο καθαρές ακόμα και μετά από σκληρή προπόνηση και εφίδρωση.
 • Δεν χρειάζεται να αλλάξουν κατά τη διάρκεια της προπόνησης ή του αγώνα. Ιδιαίτερα μεγάλη ελευθερία νιώθουν οι αθλήτριες πολύωρων αγωνισμάτων ή μαραθώνιων.

Ακριβώς αντίστοιχη αίσθηση ελευθερίας και άνεσης έχουν και οι χορεύτριες, είτε στις προπονήσεις είτε στις εμφανίσεις τους.

Προτείνουμε να έχετε αδειάσει το κυπελλάκι σας πριν την έναρξη της προπόνησης, του αγώνα ή της χορευτικής παράστασης.

Εγγύηση

Η ομάδα των ανθρώπων της Forenvia είναι διαθέσιμοι για να σας συμβουλέψουν σχετικά με οποιαδήποτε απορία, προβληματισμό και ερώτηση έχετε. Είτε αφορά το μέγεθος, είτε αφορά τη χρήση του κυπέλλου περιόδου σας. Η εγγύηση καλύπτει την αντικατάσταση του λάθους μεγέθους εφόσον έχουν τηρηθεί τα παρακάτω βήματα:

 1. Η εταιρεία Forenvia έχει προβεί στη συμβουλή αγοράς του συγκεκριμένου μεγέθους και δεν είναι ατομική επιλογή του πελάτη.
 2. Η εταιρεία έχει γραπτώς τα απαραίτητα δεδομένα που καθορίζουν την επιλογή μεγέθους από το όνομα του ατόμου που γίνεται η παραγγελία. Αν τα δεδομένα που στέλνει ο πελάτης είναι ασαφή, η εταιρεία δύναται να μην προχωρήσει στη συμβουλή μεγέθους.
 3. Τα δεδομένα μπορούν να αποσταλούν είτε μέσω inbox-Social Media, είτε μέσω email, είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας.
 4. Η απαίτηση αντικατάστασης πρέπει να γίνει εντός 60 ημερών είτε είναι χρησιμοποιημένο είτε αχρησιμοποίητο το προϊόν. Απαραίτητα είναι πρώτα η γραπτή ενημέρωση (μέσω email  ή φόρμα επικοινωνίας) για αντικατάσταση, από τον πελάτη προς την εταιρεία. Η εγγύηση καλύπτει αντικατάσταση με άλλο μέγεθος, όχι επιστροφή χρημάτων.
 5. Κατά την παραλαβή του νέου μεγέθους ταυτόχρονα γίνεται η παράδοση του προηγούμενου.
 6. Ο πελάτης κατά την αντικατάσταση επιβαρύνεται με τη χρέωση των μεταφορικών, δηλαδή 3,5 ευρώ για εντός πόλεων και 5,5 ευρώ για δυσπρόσιτες περιοχές.

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς στο newsletter

Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την προσπάθεια αποστολής του αιτήματός σας. Παρακαλούμε προσπαθησε ξανα.

Το Forenvia θα χρησιμοποιήσει τις πηροφορίες που θα παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να επικοινωνεί μαζί σας για τα τελευταία νέα και για προώθηση προϊόντων.