Συχνές ερωτήσεις

Έχουμε χωρίσει σε τρεις κατηγορίες τις πιο συχνές ερωτήσεις που δεχόμαστε από γυναίκες που δεν έχουν εμπειρία στα κύπελλα περιόδου. Ερωτήσεις χρήσης, ερωτήσεις για το προϊόν και ερωτήσεις άγχους! (φυσικό να υπάρχουν και αυτές).

Ερωτήσεις χρήσης

#1. Είναι υγιεινό σε σύγκριση με τις κλασικές μεθόδους;

Παγκοσμίως θεωρείται η πιο υγιεινή μέθοδος διαχείρισης της περιόδου! Μία γρήγορη σύγκριση με τις δύο πιο κλασικές μεθόδους θα στο επιβεβαιώσουν! Το αίμα που απορροφά μία σερβιέτα, έρχεται σε επαφή με τον αέρα και οξειδώνεται, με αποτέλεσμα την ανάπτυξη μικροβίων και βακτηριών και τη χαρακτηριστική οσμή του αίματος της περιόδου! Τα εμμηνορροϊκά υγρά όσο είναι μέσα στον κόλπο δεν μυρίζουν! Μην ξεχνάμε βέβαια και το γεγονός πως “κάθεσαι” επάνω σε όλη αυτή τη συσσώρευση οξειδωμένου αίματος για ώρες! Το ταμπόν απορροφά εσωτερικά στον κόλπο τα εμμηνορροϊκά υγρά, απορροφά ταυτόχρονα και τη φυσική υγρασία του κόλπου με αποτέλεσμα να διαταράσσει το ph και να προκαλεί ξηρότητα κόλπου. Επίσης αφήνει χνούδι στον κόλπο, από υλικά που έχουν υποστεί χημική επεξεργασία με λευκαντικούς παράγοντες, χλώριο και φθαλικές ενώσεις. Τα κύπελλα περιόδου είναι η εξέλιξη των ιατροτεχνολικών βοηθημάτων υγιεινής και είναι σαφώς πιο υγιεινή μέθοδος διαχείρισης της περιόδου σε σύγκριση με τις παλαιότερες μεθόδους. Μπορείς να δεις αναλυτικά τις διαφορές στην κατηγορία “τι είναι τα εμμηνορροϊκά κύπελλα”. Η ιατρική πλατινική σιλικόνη του Forenvia έχει το υψηλότερο επίπεδο βιοσυμβατότητας με το σώμα μας και έγκριση από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων FDA.

#2. Θα το αισθάνομαι όταν κάθομαι; Νομίζω πως είναι μεγάλο και άβολο και πως θα το νιώθω να “είναι εκεί”!

Όταν το κυπελλάκι σου έχει το σωστό μέγεθος και έχει τοποθετηθεί σωστά δεν το νιώθεις καθόλου! Οποιαδήποτε αίσθηση πίεσης στην περιοχή και στην ουροδόχο κύστη δείχνει πως κάτι δεν έχεις κάνει σωστά. Συνήθως οφείλεται είτε σε λάθος τοποθέτηση είτε απλά στο άγχος που έχουν οι αρχάριες χρήστριες. Αν το στέλεχος-λαβή είναι μακρύ και εξέχει στα χείλη του αιδοίου, τότε πρέπει να το κόψεις (δες οδηγίες πιο κάτω). Ας θυμηθούμε την πρώτη φορά που βάλαμε ταμπόν ή ακόμα και σερβιέτα! Δεν τα καταφέραμε τέλεια με την πρώτη και τα νιώθαμε πως είναι “εκεί”! Δεν νιώθεις καθόλου το κύπελλο περιόδου σου!

#3. Πόσες ώρες μπορώ να χρησιμοποιήσω το κυπελλάκι μου;

Κάθε  γυναίκα έχει διαφορετική ροή τις μέρες της περιόδου και φυσικά η ροή διαφοροποιείται και για την ίδια τη χρήστρια, από την πρώτη έως την τελευταία μέρα του κύκλου. Το Forenvia θεωρείται γεμάτο όταν τα εμμηνορροϊκά υγρά έχουν φτάσει λίγο κάτω από τις οπές αερισμού. Ανεξάρτητα όμως με το δεδομένο χωρητικότητας, το σωστό είναι κάθε 12 ώρες το ανώτερο να αδειάζεις το κύπελλο σου. Σε  γυναίκες με μεγάλη ροή την πρώτη-δεύτερη μέρα της περιόδου, μπορεί να χρειαστεί να αδειάζει κάθε 4-5 ώρες. Μετά τον δεύτερο κύκλο χρήσης θα ξέρεις τα προσωπικά σου δεδομένα. Δώδεκα ώρες όμως σημαίνει βόλτα χωρίς αλλαγή στη δουλειά ή στη βόλτα ή στην παραλία!!

#4. Υπάρχει πιθανότητα να έχω διαρροές με το Forenvia;

To Forenvia  παρέχει 100% προστασία από τις διαρροές. Για να έχεις διαρροή συνυπάρχει κάποιος από τους παρακάτω λόγους:

  • Χρησιμοποιείς λάθος νούμερο
  • Δεν το έχεις τοποθετήσει σωστά
  • Πολύ σκληρή γυμναστική ή ακραίες θέσεις της yoga
  • Έχει γεμίσει επάνω από τις οπές αερισμού και θέλει άδειασμα

#5. Μπορώ να φοράω το Forenvia ενώ είμαι σε αναμονή της  περιόδου ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα να λερωθώ  με την ξαφνική εμφάνιση της περιόδου;

Φυσικά και μπορείς να φορέσεις το κυπελλάκι σου από το πρωί και να φύγεις για τις ημερήσιες υποχρεώσεις σου χωρίς να έχεις το άγχος της εμφάνισης της περιόδου. Το Forenvia δεν απορροφά κολπικά υγρά, με αποτέλεσμα δεν προκαλεί ξηρότητα του κόλπου και είναι άνετο και ασφαλές ακόμα και στη φάση αναμονής. Δεν προκαλεί την άβολη αίσθηση που έχεις όταν αφαιρείς ένα στεγνό ταμπόν.

#6. Μπορώ να έχω σεξουαλική επαφή ενώ κάνω χρήση του Forenvia;

Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής πρέπει να αφαιρείς το εμμηνορροϊκό σου κύπελλο. Ωστόσο σε παγκόσμια forum με θέμα τα κύπελλα περιόδου, έχουν αναφερθεί πάρα πολλές περιπτώσεις γυναικών που κράτησαν το κύπελλό τους κατά τη σεξουαλική επαφή χωρίς να έχουν κανένα πρόβλημα.

#7. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το κύπελλο περιόδου Forenvia ενώ δεν έχω ολοκληρωμένη σεξουαλική δραστηριότητα;

Η χρήση του απαγορεύεται σε αυτήν την περίπτωση μόνο για λόγους κοινωνικών κανόνων και συνηθειών. Από θέμα υγιεινής και χρήσης δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος απαγόρευσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από την πρώτη περίοδο μίας ανήλικης κοπέλας. Πρέπει να γνωρίζεις πως παρόλο που ο παρθενικός υμένας είναι ελαστικός μπορεί να υποστεί ρήξη με τη χρήση ενός εμμηνορροϊκού κυπέλλου. Επίσης είναι καλό η γυναίκα που θα χρησιμοποιήσει το κύπελλο να έχει εξοικειωθεί με το σώμα της και τους κανόνες υγιεινής, δεδομένα που απουσιάζουν κάποιες φορές στις εφηβικές ηλικίες. Στις ανήλικες γυναίκες προτείνουμε να το συζητήσουν με τους γονείς τους ή να είναι άνω των 18 ετών για να προχωρήσουν στη χρήση του Forenvia.

#8. Με προστατεύει από ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ή σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα;

Το εμμηνορροϊκό κυπελλάκι Forenvia δεν σε προστατεύει από την πιθανότητα ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης ή από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

#9. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Forenvia ενώ έχω ενδοκολπικό εμφύτευμα αντισύλληψης;

Κάθε εμφύτευμα είναι διαφορετικό και κάθε οργανισμός μοναδικός. Σου προτείνουμε πρώτα να το συζητήσεις με τον γυναικολόγο σου που σαφώς το πιο πιθανό είναι να σου το επιτρέψει.

#10. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω το Forenvia στη θάλασσα και στην πισίνα;

Φυσικά! Ειδικά εκεί ειδικά θα το λατρέψεις καθώς δεν χρειάζεται να το αλλάξεις μόλις βγεις από τη θάλασσα όπως υποχρεώνεσαι με το ταμπόν. Δεν απορροφά νερό και δεν κινδυνεύεις από μικρόβια που μπορεί να αναπτυχθούν. Είναι σαφώς πιο υγιεινό σε σχέση με το ταμπόν! Δείτε αναλυτικά την κατηγορία

#11. Πηγαίνω στο γυμναστήριο και κάνω και χορό. Μπορώ να το εμπιστευτώ και να μη λερωθώ;

Τα κύπελλα περιόδου παγκοσμίως και με αυξανόμενους αριθμούς, αποτελούν την νέα επιλογή των γυναικών που ασχολούνται με τον αθλητισμό και τον χορό. Ακόμα και σε πολύωρους μαραθωνίους έχει αποδειχθεί η καλύτερη λύση. Πρέπει να είναι άδειο όταν αρχίζει η προπόνηση, ο αγώνας ή ο χορός. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα ακόμα και σε περιπτώσεις αναστροφών του κορμού (όπου αυτές απαιτούνται). Ωστόσο σε μικρό ποσοστό από χορεύτριες ή αθλήτριες, οι πυελικοί μύες είναι πολύ γυμνασμένοι και μπορεί να πιέζουν τον θάλαμο συλλογής, με αποτέλεσμα να υπάρχει  αποσφράγιση και διαρροή. Αν δοκιμάσετε και δείτε πως υπάρχει μικρή διαρροή κατά τη διάρκεια της γυμναστικής τότε μπορείτε να δοκιμάστε να αντιστρέψετε το κυπελλάκι Forenvia και το στέλεχος-λαβή να έρθει εσωτερικά του θαλάμου. Αυτό δημιουργεί μία έξτρα στήριξη στα τοιχώματα του θαλάμου, συνήθως ικανή να καλύψει τις μικροδιαρροές αν και εφόσον αυτές υπάρχουν!

#12. Μετά το βρασμό και κατά τη διάρκεια των αλλαγών, πώς καθαρίζω το κύπελλο περιόδου Forenvia;

Κατά το άδειασμα του Forenvia, το πιο σημαντικό είναι τα χέρια σου να είναι πλυμένα καλά. Αφού αδειάσεις το κύπελλο και θέλεις να το επανατοποθετήσεις μπορείς να ακολουθήσεις κάποια από τις δύο παρακάτω λύσεις:  α) το αδειάζεις,το  ξεπλένεις με νερό και επανατοποθετείς β) το αδειάζεις, το σκουπίζεις με καθαρό χαρτί ή υγρό μαντηλάκι χωρίς οινόπνευμα και επανατοποθετείς. Μπορείς να το πλένεις με σαπούνι ανάμεσα στις αλλαγές αλλά δεν είναι υποχρεωτικό. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα σαπούνι με ήπιο ph, χωρίς έντονα αρώματα (αν είναι δυνατόν καθόλου) και να το ξεπλένεις πάρα πολύ καλά με αρκετό τρεχούμενο νερό. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείς σκληρά απορρυπαντικά πιάτων, ρούχων, με χλώριο ή με βάση διάφορα έλαια.

#13. Πώς αλλάζω το κυπελλάκι μου σε δημόσια τουαλέτα αν δεν έχει βρύση για να το ξεπλύνω όταν το αδειάζω;

Αρχικά αν είσαι προσεκτική και αδειάσεις το κυπελλάκι σου μόλις φύγεις από το σπίτι το πιο πιθανό είναι να μη χρειαστεί αλλαγή καθόλου όσες ώρες είσαι έξω. Ωστόσο όπως θα δεις και στην προηγούμενη ερώτηση, δεν είναι απαραίτητο να ξεπλύνεις το κυπελλάκι σου με νερό. Μπορείς απλά να το αδειάσεις και να το σκουπίσεις αν υπάρχει καθαρό χαρτί ή αν έχεις μαζί σου ένα υγρό μαντιλάκι που δεν περιέχει οινόπνευμα. Πολλές γυναίκες επιλέγουν να πάρουν μαζί τους ένα μπουκαλάκι νερό και το ξεπλένουν με αυτό. Επίσης κάποιες έχουν προνοήσει να έχουν μαζί τους σε ένα ατομικό σακουλάκι με γάντια μίας χρήσεως, σε σπάνια περίπτωση που δεν τους δίνεται η δυνατότητα να πλύνουν τα χέρια τους.

#14. Πάω διακοπές  και θα έρθει η περίοδος μου μετά από λίγες μέρες. Δεν θα μπορώ να το βράσω στο ξενοδοχείο, τι κάνω;

Για όλα υπάρχει λύση! Μία άλλη μέθοδος αποστείρωσης όταν είσαστε σε μέρος που δεν μπορείτε να βράσετε το κυπελλάκι σας, είναι η παραμονή του μέσα σε ένα μπωλ με ξύδι και νερό για 15 λεπτά. Αρχικά το πλένετε καλά με σαπούνι και νερό και μετά το τοποθετείτε στο διάλυμα. Αναλογία 1 μέρος ξύδι-2 μέρη νερό. Πριν το εφαρμόσετε στον κόλπο το ξεπλένετε με νερό για να απομακρυνθεί το ξύδι. Σε περίπτωση που θέλετε να έχετε μαζί σας το κυπελλάκι σας αποστειρωμένο, μπορείτε να προμηθευθείτε από το φαρμακείο ένα κυπελλάκι συλλογής ούρων, το οποίο είναι αποστειρωμένο και έχει ελάχιστο κόστος. Αποστειρώνετε το Forenvia και το τοποθετείτε μέσα στο κύπελλο των ούρων. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τη στιγμή που εσείς θα επιλέξετε. Φυλάξετε το κύπελλο ούρων και ξαναβράστε το για να αποστειρωθεί και να είναι έτοιμο προς χρήση. Στην πραγματικότητα ούτε την πρώτη μέρα χρήσης του κυπέλλου χρειάζεται αποστείρωση. Ούτε τα χέρια μας που εισέρχονται στον κόλπο είναι αποστειρωμένα, ούτε τα ταμπόν, ούτε ο σύντροφος μας κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Το κύπελλο πρέπει να είναι απλά πολύ καθαρό. Αυτό σημαίνει καλό πλύσιμο για 30 δευτερόλεπτα με σαπουνόνερο και ξέπλυμα άλλα 30 δευτερόλεπτα. Ωστόσο παγκοσμίως επειδή οι εταιρείες κυπέλλων περιόδου δεν μπορούν να διασφαλίσουν πόσο προσεκτική είναι κάθε γυναίκα στις οδηγίες καθαριότητας, προτείνουν να αποστειρώνεται την πρώτη μέρα κάθε κύκλου. Μετά  δεν χρειάζεται πάλι αποστείρωση εφόσον απλά το αφαιρείς από τον κόλπο, το ξεπλένεις και αμέσως το επανατοποθετείς, πάντα με πολύ καθαρά χέρια!

#15. Υπάρχει περίπτωση να λερώνομαι όταν αδειάζω το κυπελλάκι μου;

Στους πρώτους κύκλους μέχρι να μάθεις τη χρήση του, έχουν αναφερθεί περιπτώσεις που υπήρχαν μικρά “ατυχήματα”. Μόλις μάθεις τη χρήση του δεν υπάρχει κανένας λόγος να λερωθείς. Πρόσεχε να πιάνεις τη λαβή από όσο πιο κοντά στον θάλαμο μπορείς και να τραβάς με σταθερή κίνηση ενώ οι μύες του κόλπου να είναι χαλαροί.

Ερωτήσεις προϊόντος

#1. Πώς κόβω το στέλεχος-λαβή;

 Το στέλεχος-λαβή του Forenvia είναι εργονομικά σχεδιασμένο ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί σε τέσσερα επίπεδα. Έχει εγκοπές που σε καθοδηγούν σε ποια σημεία μπορείς να το κόψεις. Προτείνουμε να κόβεις μία-μία εγκοπή και να το χρησιμοποιείς. Έτσι μόνο θα είσαι σίγουρη αν πρέπει να κόψεις κι άλλο. Ο θάλαμος μπορεί να μείνει μόνο με την τελευταία εγκοπή, δηλαδή σχεδόν χωρίς καθόλου λαβή. Μπορείς και πάλι να κρατήσεις τον θάλαμο κατά την εξαγωγή, αφού έχει προβλεφθεί και το Forenvia έχει δακτυλίους και στη βάση του θαλάμου. Όταν κόβεις τη λαβή φρόντισε να στρογγυλεύεις τις άκρες που μένουν.

#2. Έχω αλλεργία στο latex, θα έχω πρόβλημα με τη χρήση του Forenvia;

To Forenvia είναι κατασκευασμένο από ιατρική πλατινική σιλικόνη και δεν περιέχει λάτεξ και είναι ασφαλές στη χρήση του από άτομα με αλλεργία στο λάτεξ. Επίσης δεν περιέχει άρωμα, λευκαντικούς παράγοντες, φθαλικές ενώσεις, νίκελ, ερεθιστικές και χημικές ουσίες.

#3. Έχει αλλοιωθεί το αρχικό χρώμα, τι να κάνω;

Το αίμα είναι δύσκολος λεκές και υπάρχει πιθανότητα να χρωματίσει ελαφρώς το κυπελλάκι σoυ. Αυτό δεν επηρεάζει τη χρήση του σε κανένα επίπεδο. Όσο καλύτερα πλένετε το κυπελλάκι σας τόσο λιγότερες πιθανότητες να επηρεαστεί το χρώμα. Μπορείς να το βράσεις με νερό και ξύδι που βοηθάει την απομάκρυνση των λεκέδων. Αναλογία 1 μέρος ξύδι – 3 νερό. Πολύ καλό αποτέλεσμα επίσης έχει η παραμονή του Forenvia μέσα σε οξυζενέ για μία νύχτα. Δεν θα μείνει κανένας λεκές!

#4. Γιατί πρέπει να μετρήσω τον τράχηλο μου; Θέλω να επιλέξω μέγεθος και έχω μπερδευτεί!

Το βασικό κριτήριο επιλογής είναι η ηλικία και ο τοκετός. Για να το καταλάβεις όμως καλύτερα θα σου δώσουμε ένα παράδειγμα. Ας πούμε πως  φοράς νούμερο παπουτσιού 38. Αυτό δεν σημαίνει πως το πόδι σου είναι ίδιο με όλα τα υπόλοιπα πόδια του κόσμου που φορούν 38. Ή ότι σου κάνουν όλα τα 38 με την ίδια εφαρμογή! Θέλοντας λοιπόν να έχουμε περισσότερα κριτήρια για να έχουμε την καλύτερη δυνατή εφαρμογή, μετράμε ένα ακόμα στοιχείο και αυτό είναι το βάθος που βρίσκεται ο τράχηλος μας. Το Forenvia δεν μπορεί να εφαρμόσει σωστά μόνο σε γυναίκες με πολύ χαμηλό τράχηλο. Αυτό όμως δεν είναι συνηθισμένο γεγονός. Δες τις οδηγίες πως μετράμε το βάθος του κόλπου μας για να αποφασίσεις αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών με χαμηλό τράχηλο.

Ερωτήσεις ….άγχους

#1. Υπάρχει περίπτωση να μην μπορώ να βγάλω το κυπελλάκι μου;

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορείς να βγάλεις το κυπελλάκι σου! Ως αρχάρια όμως υπάρχει η περίπτωση αν αγχωθείς να δυσκολέψεις τη διαδικασία ή αν τραβήξεις το κύπελλο από τη λαβή. Αν αγχωθείς θα σφίγγεις τους μυς του κόλπου και τις κοντινές ομάδες μυών και δημιουργείς αντίσταση. Αν τραβήξεις το κύπελλο από τη λαβή, θα νιώσεις ένα “βεντουζάρισμα” που θα σε δυσκολέψει να αφαιρέσεις το κύπελλο, ενώ ταυτόχρονα θα δημιουργήσει μία ενόχληση στον τράχηλο. ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΜΕ ΠΟΤΕ το κύπελλο από τη λαβή! Αν ακολουθήσεις ακριβώς τις οδηγίες χρήσης, τότε θα δεις ότι η αφαίρεση του εμμηνορροϊκού κυπέλλου σου είναι μία πολύ απλή και φυσική διαδικασία. Αν ωστόσο νιώσεις μία αντίσταση και δεν βγαίνει το κυπελλάκι απαλά και εύκολα, κάνε τα εξής: χ

α) χαλάρωσε παίρνοντας μερικές βαθιές αναπνοές

β) βρες το σημείο που ενώνεται η λαβή με τον θάλαμο συλλογής και έχει τρία ημικυκλικά στεφάνια. Πίεσε το θάλαμο με τον αντίχειρα και τον δείκτη στο σημείο που είναι τα στεφάνια και λίγο πιο πάνω. Με αυτόν τον τρόπο θα αποσφραγίσει εύκολα το κύπελλο από τους μυς που ακουμπά. Τράβηξε έξω το κυπελλάκι με ηρεμία. Είναι τόσο απλό!

γ) Κάποιες αρχάριες βρίσκουν ευκολότερη τη διαδικασία εξαγωγής ενώ έχουν κάνει ένα βαθύ κάθισμα (θέση βατράχου) ή αν πιέζουν τους μυς όπως συμβαίνει στον τοκετό (σπρώχνουν προς τα κάτω).

#2. Υπάρχει περίπτωση να….χάσω το κυπελλάκι μου μέσα στον κόλπο μου;

Όσο και να βάλουμε τη φαντασία μας να δουλέψει η απάντηση κατηγορηματικά είναι μία. ΟΧΙ! Ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες κίνησης το κυπελλάκι απλά θα ανέβει λίγο πιο ψηλά ή θα πάρει μία πιο στραβή θέση. Είναι εύκολα ανιχνεύσιμο και ακόμα πιο εύκολο να αφαιρεθεί.

#3. Υπάρχει περίπτωση να με τραυματίσει το κύπελλο περιόδου μου;

Η ιατρική σιλικόνη είναι το υλικό που φτιάχνονται παγκοσμίως οι κορυφαίες θηλές μπουκαλιών και πιπίλες για μωρά και πολλά εμφυτεύματα που παραμένουν μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό. Είναι ατοξικό και έχει υψηλή βιοσυμβατότητα με το ανθρώπινο σώμα. Το μόνο που θέλει προσοχή είναι τα νύχια σου. Πολλές γυναίκες με αρκετά μακριά νύχια προτιμούν να φορούν γάντια μίας χρήσεως, για να αποκλείσουν πιθανές μικροεκδορές στην ευαίσθητη περιοχή των γεννητικών οργάνων.

#4. Υπάρχει περίπτωση να πέσει έξω από τον κόλπο μου το κύπελλο περιόδου μου;

Το κυπελλάκι Forenvia είναι εργονομικά σχεδιασμένο ώστε να εφαρμόζει στα τοιχώματα του γυναικείου κόλπου άψογα. Δεν μπορεί να γλιστρήσει έξω από τον κόλπο παρά μόνο αν είναι λάθος μέγεθος ή σε παθολογικές καταστάσεις σοβαρής πτώσης μήτρας ή προβλήματα της ουροδόχου κύστης. Αυτά είναι δεδομένα που η γυναίκα είναι σίγουρα ενήμερη από τον γιατρό της καθώς αποτελούν ιδιαίτερες παθολογικές καταστάσεις. Ένας λόγος που μπορεί ωστόσο να συμβεί να γλιστράει το κύπελλο έξω από τον κόλπο, είναι αν έχεις επιλέξει λάθος νούμερο (μικρότερο από αυτό που χρειάζεσαι).

Είμαστε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε άλλη απορία έχεις! Κάλεσε μας τηλεφωνικά, στείλε μήνυμα είτε inbox στο Facebook/Instagram, είτε κάτω από οποιαδήποτε δημοσίευση. Μην ξεχνάς υπάρχει επίσης η φόρμα επικοινωνίας και το email! Αμέσως θα έχεις την απάντησή σου!

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς στο newsletter

Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την προσπάθεια αποστολής του αιτήματός σας. Παρακαλούμε προσπαθησε ξανα.

Το Forenvia θα χρησιμοποιήσει τις πηροφορίες που θα παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να επικοινωνεί μαζί σας για τα τελευταία νέα και για προώθηση προϊόντων.