13 λόγοι για να αρχίσεις να χρησιμοποιείς

το κύπελλο περιόδου Forenvia ΑΜΕΣΑ!

#1. Παρέχει και εγγυάται  100% προστασία από διαρροή της περιόδου, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΥΜΝΗ! Προκαλέστε το κύπελλο περιόδου Forenvia στις πιο δύσκολες δοκιμασίες! Ο πιστός σας φίλος είναι εδώ για να σας προστατέψει από ανεπιθύμητες διαρροές κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.  Από τη στιγμή που τοποθετήσετε σωστά το κυπελλάκι περιόδου σας δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ διαρροή στα αγαπημένα σας ρούχα και εσώρουχα.

# 2. Πείτε αντίο στη χαρακτηριστική οσμή περιόδου

Σας διακρίνει  το άρωμα σας! Μη το στερηθείτε! Τώρα μπορείτε εσείς και οι γύρω σας να το απολαύσετε χωρίς “παρεμβολές”.

Το κύπελλο περιόδου Forenvia με υψηλές προδιαγραφές σχεδιασμού και υλικών,  δεν έχει καθόλου τεχνητό άρωμα καθώς δεν χρειάζεται να καλύψει τη χαρακτηριστική οσμή της περιόδου που προκαλείται με τη χρήση σερβιέτας, και συγκεκριμένα όταν τα ερυθρά αιμοσφαίρια των εμμηνορροϊκών υγρών έρθουν σε επαφή με τον αέρα εκτός του  γυναικείου κόλπου όπου οξειδώνονται και αναπτύσσουν βακτήρια!

#3. Είναι πραγματικά αόρατο

Δεν το είχατε φανταστεί!

Διακριτικό και αόρατο ακόμα και  όταν είστε γυμνή!

Είναι απολύτως αόρατο καθώς το στέλεχος που είναι στο κάτω μέρος του θαλάμου συλλογής, είναι και αυτό μέσα στον κόλπο, σε αντίθεση με το σκοινάκι του ταμπόν που παραμένει έξω από τον κόλπο με αποτέλεσμα να φαίνεται (“ατυχήματα” με εμφάνιση του κορδονιού μέσα από το μαγιό) αλλά κυρίως να παραμένει υγρό  από τα ούρα με αποτέλεσμα αυξημένες πιθανότητες μολύνσεων και λοιμώξεων.

#4. Καλύτερη  υγιεινή του κόλπου και του γυναικείου ορμονικού συστήματος

Ο βλεννογόνος ιστός του γυναικείου κόλπου, είναι υπεύθυνος για τη διατήρηση του φυσικού ph και την λίπανση του. Είναι ο τρόπος να αυτοκαθαρίζεται και να προστατεύεται από ιούς, μικρόβια και λοιμώξεις.

Ας δούμε κάποια σημαντικά πλεονεκτήματα του κυπέλλου σε σχέση με τα ταμπόν και τις σερβιέτες.

 • Τα ταμπόν απορροφούν περίπου κατά 65% εμμηνορροϊκά υγρά και κατά 35% τη φυσική υγρασία από το περιβάλλον του κόλπου, όπου περιέχει και όλους τους μηχανισμούς άμυνας του. Αυτό δημιουργεί μία ανισορροπία στο ph και στα επίπεδα υγρασίας του κόλπου με πιθανή εμφάνιση ευαισθησίας και ξηρότητας του γυναικείου κόλπου και αποτέλεσμα μεγαλύτερη ευκολία στις λοιμώξεις και επώδυνες σεξουαλικές επαφές. Συνήθως μετά από πολύωρη χρήση ταμπόν και λόγω της ξηρότητας που έχει δημιουργηθεί, η αφαίρεση ή τοποθέτηση του νέου ταμπόν είναι ενοχλητική.
 • Τα ταμπόν αφήνουν ίνες  στα τοιχώματα του κόλπου, οι οποίες έχουν υποστεί χημική επεξεργασία με λευκαντικούς παράγοντες καθώς και πιθανόν να έχουν υπολείμματα από φυτοφάρμακα και διοξίνες. Με το δεδομένο πως ο κολπικός ιστός είναι πορώδης υπάρχει η πιθανότητα εύκολης απορρόφησης αυτών των ουσιών και μεταφορά τους σε όλο το σώμα.
 • Οι σερβιέτες και τα ταμπόν έχουν υποστεί επεξεργασία με χλώριο και λευκαντικούς παράγοντες, ενώ περιέχουν υλικά και gel υπεραπορρόφησης, στοιχεία που έχουν χημικές ουσίες επιβαρυντικές για τον οργανισμό. Οι φθαλικές ενώσεις που περιέχουν οι σερβιέτες και τα ταμπόν, έχει αποδειχθεί πως επηρεάζουν αρνητικά το ορμονικό σύστημα των γυναικών και την προδιάθεση για καρκίνο του τραχήλου.
 • Η υγρασία που παραμένει επάνω στη σερβιέτα είναι λόγος για κακή οσμή, ανάπτυξη βακτηρίδιων, ερεθισμούς και μολύνσεις.
 • Δεν προκαλεί ξηρότητα στον κόλπο, ερεθισμό στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και σέβεται απόλυτα το  ph του κόλπου.  Είναι η κορυφαία επιλογή για τη σωστή υγιεινή του κόλπου σας.

# 5. Μεγαλύτερη χρονική ελευθερία ανάμεσα στις αλλαγές.

Ναι, τώρα μπορείτε να χαλαρώσετε!

Έως δώδεκα ώρες ελευθερίας σημαίνει, ξεκινάω το πρωί και γυρνάω το απόγευμα στο σπίτι μου χωρίς να  χρειαστεί να αλλάξω σε κοινόχρηστες τουαλέτες.

Έως δώδεκα ώρες ελευθερίας σημαίνει, ταξίδια χωρίς άγχος, νυκτερινή διασκέδαση χωρίς αλλαγές σε τουαλέτες αμφίβολης καθαριότητας!

Έως δώδεκα ώρες ελευθερίας σημαίνει, παραλία και μπάνιο όλη μέρα χωρίς αλλαγή, χωρίς υγρασία, χωρίς διαρροή!

Με θάλαμο συλλογής έως 30ml  μπορείτε ανενόχλητα να αδειάζεται το κυπελλάκι σας μετά από δώδεκα ώρες. Ένα πλεονέκτημα που δεν μπορεί να προσφέρει καμία σερβιέτα και κανένα ταμπόν!

#6.  Μειωμένος κίνδυνος εμφάνισης  για το “ TSS, Σύνδρομο Τοξικού Σοκ” σε σχέση με τα ταμπόν.

To σύνδρομο τοξικού σοκ (TSS) οφείλεται στο βακτήριο χρυσίζων σταφυλόκοκκος και μπορεί να παρουσιασθεί είτε σε ΑΝΔΡΕΣ είτε σε γυναίκες. Η εμφάνιση του σε γυναίκες ταυτίστηκε με τη χρήση ταμπόν και σερβιέτας και ειδικά σε υπεραπορροφητικές εκδοχές των προϊόντων αλλά κυρίως  σχετίζεται με την κακή χρήση (π.χ.  δεν αλλάζω ταμπόν στον ύπνο ενώ ήδη υπήρχε προηγούμενη πολύωρη χρήση του). Το TSS μπορεί να εμφανιστεί ΚΑΙ με τη χρήση σερβιέτας, απλά επειδή τη βλέπουμε και έχουμε άμεση σωματική επαφή με το λερωμένο στέλεχος, την αλλάζουμε πιο συχνά. Η χρήση εμμηνορροϊκού κυπέλλου Forenvia δεν έχει συσχετισθεί καθόλου με την πιθανότητα εμφάνισης του TSS. Ωστόσο οι επιστημονικές έρευνες που αφορούν γενικά τη χρήση ΟΛΩΝ* εμμηνορροϊκών κυπέλλων, ενημερώνουν πως για να διασφαλιστεί η ορθή χρήση τους ( λανθασμένη χρήση σημαίνει πως δεν τηρώ τις προτεινόμενες ώρες αλλαγής), πρέπει να γνωρίζουμε πως σε σχέση με τα ταμπόν και τις σερβιέτες, έχουν απειροελάχιστη πιθανότητα εμφάνισης του TSS, αλλά όχι μηδενική. Ακολουθήστε τις αυτονόητες αλλά και προτεινόμενες οδηγίες καθαριότητας!

* Αυτό ισχύει για όλα τα κύπελλα περιόδου ακόμα και αν κάποιες εταιρείες δεν το αναγράφουν στις οδηγίες τους.

#7. Η ιδανική λύση για τη θάλασσα και την πισίνα

Απολαύστε ανενόχλητες τα μπάνια σας και τις ανέμελες ώρες στην παραλία.

 • Δεν χρειάζεται αλλαγή αμέσως μόλις βγείτε από τη θάλασσα παρά μόνο όταν περάσουν οι ανάλογες ώρες που χρειάζονται για να γεμίσει ο θάλαμος συλλογής από τα εμμηνορροϊκά υγρά.
 • Δεν κινδυνεύεται να εμφανιστεί κάποιο κορδόνι μέσα από το μαγιό σας. Μην ξεχνάτε είναι αόρατο!
 • Το νερό της πισίνας ή της θάλασσας που απορροφάται από το ταμπόν και παραμένει μέσα στον κόλπο, είναι κίνδυνος και εστία ανάπτυξης μικροβίων και βακτηριδίων. Αντίθετα το κύπελλο περιόδου Forenvia συλλέγει μόνο την περίοδο με αποτέλεσμα ο κόλπος να διατηρεί τη φυσική του κατάσταση υγρασίας και να μην κινδυνεύει από αυξημένες πιθανότητες μολύνσεων και ερεθισμών.
 • Είναι πολύ πιο άνετη η αίσθηση που έχει μία γυναίκα φορώντας ένα εμμηνορροϊκό κυπελλάκι σε σχέση με το ταμπόν καθώς δεν έχει την αίσθηση βάρους που έχει από ένα βρεγμένο ταμπόν, το οποίο μετά το γνωστό “φούσκωμα” αφαιρείται δύσκολα.

#8.  Ιδανική λύση για αθλητισμό και χορό

Και σε αυτό το πεδίο ιδιαίτερων και απαιτητικών συνθηκών για μία γυναίκα κατά τις μέρες της περιόδου, το κύπελλο περιόδου Forenvia παραμένει η κορυφαία επιλογή σε σχέση με τις κλασικές μεθόδους.

 • Η Νο1 επιλογή για ερασιτεχνική ή επαγγελματική προπόνηση.  Δίνει τη δυνατότητα στην αθλούμενη να είναι συγκεντρωμένη και χωρίς άγχος, λόγω της απίστευτης αίσθησης καθαριότητας και προστασίας που παρέχει. Tα ίδια πλεονεκτήματα ισχύουν και για όσες γυναίκες κάνουν yoga, pilates, ή οποιοδήποτε είδος χορού. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός ακόμα και για κινήσεις του κορμού που απαιτούν τούμπες και αναστροφές. Απλά αδειάστε το κυπελλάκι πριν την έναρξη της προπόνησης και η είστε ελεύθερη να κινηθείτε όσο και όπως θέλετε!

#9. Οικολογικό, προάγει την προστασία του περιβάλλοντος

Έχεις αναρωτηθεί ποιο είναι το περιβαλλοντικό σου αποτύπωμα με τη χρήση ταμπόν και σερβιέτας; Τι θα προσφέρετε στον εαυτό σας και στα παιδιά μας κάθε φορά που πετάτε μία σερβιέτα ή ένα ταμπόν;

Με έναν γρήγορο υπολογισμό μία γυναίκα χρησιμοποιεί κατά μέσο όρο σε όλη της τη ζωή 12.000 προϊόντα προσωπικής υγιεινής κατά τη διάρκεια των εμμηνορροϊκών κύκλων. Αποτέλεσμα εκατομμύρια σερβιέτες και ταμπόν να  καταλήγουν στις χωματερές ή στη θάλασσα. Κάθε σερβιέτα ή ταμπόν για πλήρη βιοαποικοδόμηση  χρειάζεται 500 χρόνια. Όλες οι χημικές ουσίες που περιέχουν από την επεξεργασία τους καταλήγουν στο περιβάλλον και στο σύνολο της διατροφικής μας αλυσίδας.

Το εμμηνορροϊκό κύπελλο Forenvia έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι επαναχρησιμοποιούμενο. Μία απλή καθημερινή επιλογή με οικολογική συνείδηση,  που βοηθά ουσιαστικά την προστασία  του πλανήτη μας από τη μόλυνση και τις αρνητικές συνέπειες της .

#10. Οικονομικό

Μήπως πρέπει να πάτε για ψώνια;

Με τον ίδιο γρήγορο υπολογισμό ( 12.000 προϊόντα προσωπικής υγιεινής) είναι κατανοητό πως μία γυναίκα πρέπει να ξοδέψει κάποιες χιλιάδες ευρώ κατά τη διάρκεια τη ζωή της για να διαχειριστεί τις μέρες της περιόδου. Το κυπελλο περιοδου Forenvia έχει διάρκεια ζωής 2-4 χρόνια και το κόστος του έχει αποσβεστεί μέσα σε ελάχιστους μήνες!

#11. Έχετε πόνους και κράμπες περιόδου;

Αρκετές γυναίκες κατά τη διάρκεια του κύκλου τους, υποφέρουν από πόνο και κράμπες στην κοιλιά, στη μέση και στα πόδια και οφείλεται σε πολυπαραγοντικά αίτια. Ωστόσο σε αρκετά  forum συζητήσεων σχετικά με θέματα περιόδου,  ένας ιδιαίτερα σημαντικός αριθμός γυναικών αναφέρει σημαντική βελτίωση  στους πόνους και στις κράμπες περιόδου με τη χρήση εμμηνορροϊκών κυπέλλων, χωρίς όμως να έχει βρεθεί ακόμα ο τρόπος που επιδρά θετικά σε αυτή τη βελτίωση.

#12. Μαθαίνεις το σώμα σου και την περίοδο σου καλύτερα

Το κυπελλάκι περιόδου σας βοηθάει να καταλάβετε πως τα εμμηνορροϊκά υγρά είναι τελικά πολύ λιγότερα σε σχέση με αυτό που πιστεύατε και να μάθετε την ανατομία του κόλπου σας καλύτερα. Καθώς εισάγετε ή αφαιρείτε το κυπελλάκι σας, οι πυελικοί μύες λειτουργούν, τους αναγνωρίζεται ακριβώς όπως όταν κάνετε ασκήσεις Kegel. Μάθε και αγάπησε το σώμα σου!

#13. Δεν υπάρχουν αντενδείξεις

Η ιατρική πλατινική σιλικόνη είναι υποαλλεργική, ατοξική χωρίς παρενέργειες. Δεν συνιστάται η χρήση του Forenvia στις παρακάτω περιπτώσεις, τουλάχιστον όχι πριν συμβουλευτείτε το ιατρό σας.

 1. Αν είστε υπό καθεστώς λοίμωξης ή κολπικών ασθενειών ή τραυματισμών ή γυναικολογικού χειρουργείου το τελευταίο τετράμηνο.
 2. Τους 3 πρώτους μήνες μετά από τον τοκετό. Το συντομότερο διάστημα επανέναρξης της χρήσης του κυπέλλου είναι 2-2,5 μήνες για μία υγιή γυναίκα και με τοκετό χωρίς επιπλοκές. Το κύπελλο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επιλόχεια αιμορραγία.
 3. Αν έχετε οποιοδήποτε ενδομήτριο εμφύτευμα αντισύλληψης (σπιράλ, διάφραγμα κλπ ). Δεν απαγορεύεται αλλά πρέπει να έχετε τη σύμφωνη γνώμη του γυναικολόγου σας.
 4. Αν δεν έχετε κάνει έναρξη σεξουαλικής δραστηριότητας. Το κυπελλάκι περιόδου ενδέχεται να προκαλέσει ρήξη του παρθενικού υμένα. Αυτό δεν αποτελεί ιατρικό περιορισμό, αφορά κοινωνικό περιορισμό και θέματα κουλτούρας.
 5. Το κύπελλο περιόδου Forenvia δεν χρειάζεται να αφαιρεθεί κατά την ούρηση ή τις κενώσεις. Δεν είναι μέθοδος αντισύλληψης και δεν προστατεύει από ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες καθώς και από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Το εμμηνορροϊκό κύπελλο Forenvia πρέπει να αφαιρείτε πριν την ερωτική συνεύρεση.

Χαρακτηριστικά του Forenvia

Πιστοποιήσεις

Το κύπελλο περιόδου Forenvia είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη Platinum Medical Grade (ιατρική πλατινική σιλικόνη) με έλεγχο βιοσυμβατότητας και:

Υλικό

H medical grade silicone του Forenvia είναι:

Εργονομικός σχεδιασμός

Το εμμηνορροϊκό κύπελλο Forenvia έχει αναλογίες και σχήμα που εφαρμόζουν τέλεια στον γυναικείο κόλπο.

Εγγύηση Forenvia

Έχεις αμφιβολία αν το Forenvia ταιριάζει σε εσένα και αν επέλεξες το σωστό μέγεθος; Η εταιρεία Forenvia με σεβασμό και ενδιαφέρον προς όλες τις γυναίκες, προσφέρει ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΩΣΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ.

Το κύπελλο περιόδου Forenvia έχει σχεδιαστεί μετά από επιστημονικές έρευνες και θεωρείται ιδανικό σχεδόν για το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών, λόγω του μήκους και της διαμέτρου στο θάλαμο συλλογής. Οι αναλογίες του το καθιστούν ένα από τα κορυφαία κύπελλα, καθώς σε σύγκριση με αντίστοιχα προϊόντα, αποτελεί ένα ιδανικό μέσο όρο, χωρίς να είναι ούτε υπερβολικά μακρύ ή κοντό, αλλά ούτε υπερβολικά φαρδύ ή στενό. Μέτριας σκληρότητας για να κρατάει το σχήμα του χωρίς να γλιστράει ή να ενοχλεί. Αφαιρείται (αποσφραγίζει) ομαλά χωρίς καμία δυσκολία. Δες στο πεδίο “Μέγεθος και Εφαρμογή” όλες τις λεπτομέρειες της εγγύησης που παρέχουμε ως εταιρεία για τη σωστή επιλογή μεγέθους στο κύπελλο περιόδου σου, ή τη δωρεάν αντικατάσταση του σε οποιαδήποτε περίπτωση λάθους επιλογής.

 

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς στο newsletter

Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την προσπάθεια αποστολής του αιτήματός σας. Παρακαλούμε προσπαθησε ξανα.

Το Forenvia θα χρησιμοποιήσει τις πηροφορίες που θα παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να επικοινωνεί μαζί σας για τα τελευταία νέα και για προώθηση προϊόντων.